Oldal kiválasztása

Régen készítettem már blogvideót, néhányan hiányoltátok is. Most egy szolgálati közleménnyel kezdem. A kétperces videót kifejezetten ügyfeleimnek készítettem, és három fontos dologról lesz szó benne.

Ügyfélként hogyan kapsz értesítést a jövőben a blogbejegyzésekről?

A legutóbbi videósorozat tapasztalata az volt, hogy bár 2 percesek voltak a videók, sokan nem néztétek meg, vagy már csak akkor, mikor nem volt aktuális. Ezért úgy döntöttem, hogy ügyfélként csak olyan videókat vagy körleveleket fogsz kapni, ami Neked, a saját vállalkozásod szempontjából érdekes lehet. Ezeket viszont azért küldöm, mert szeretném, ha megnéznéd, és fontos információkat tartalmaznak, rövidek és lényegre törők lesznek.

Tehát a jövőben, ha társas vállalkozásodat könyveljük, akkor nem kapsz meg KATÁ-soknak szóló anyagokat. Akkor sem, ha esetleg más – általam nem ismert vállalkozásod vagy jövőbeni terveid szempontjából – érdekes lehet számodra az is.

Ha minden felrakott blogcikkről szeretnél tudni, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre, és értesítést kapsz az új videókról, cikkekről. Szerintem érdemes lesz feliratkozni, mert nagyon jó témákkal készültem, körülbelül hetente fognak megjelenni az új írások vagy videók.

Rékával bővült a csapatunk

Májustól bővültünk, és Molnár Réka Virág kolléganőm is a csapatot erősíti, itt dolgozik ő is az Apáczai utcai irodában. Réka nagyon ügyes, gyorsan tanul, úgyhogy lehet, hogy hamarosan ő is közvetlenül kapcsolatba lép Veled, ha kérdésünk van a könyvelési anyaggal kapcsolatban. Fogadjátok őt szeretettel.

Nyári szabadságok

Kérlek, hogy mielőtt szabadságra mész nyáron, gondolj a vállalkozásodra is, hogy esetleg van-e valamilyen határidő, amihez könyvelési anyagot kell, hogy küldj, vagy utalnod kell. Ha bizonytalan vagy, egyeztessünk időben!

Szép nyarat kívánok Neked, pihend ki magad, rád fér, megérdemled!

Share This